Post by weicildialanmett on Mar 8, 2022 12:44:34 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Warplane Inc Hills \u0026 WW2 plane ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Warplane Inc Hills \u0026 WW2 plane IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ פריצת אבני חן אינסופית ▞▞▞
▞▞▞ Warplane Inc Hills \u0026 WW2 plane 2022 version ▞▞▞
קניתי הגנה אווירית מהמשחק הזה ואני אפילו לא יכול לשחק בו וזה לא יגיד לי למה
לא יכול להיות מאושר יותר אוהב את המשחק. הדבר היחיד שאני מאחל לו הוא יותר תוכן. הלוואי שהיו יותר מטוסים והמטוסים היו מאוזנים יותר. דוגמה שאתה יכול להיזרק כמעט לכל המשחק עם ה-Bf. 109. רק הלוואי שיכולת לעשות קצת יותר איזון או מחירים כמו B29 היה כמו 4k.
המדריך עוזר אבל זה מעצבן וזה כל כך קשה לראות את המסלולים בגלל שהצבע מתערבב עם הקרקע שהמשחק צריך יותר צבע בשביל זה כל כך קשה לשפוט איפה אתה נמצא כי המצלמה כל כך מוקטנת והכל שחור ולבן
לא יכול אפילו לעבור את שבוע 3 כי המטוס שלי ממשיך להתרסק גם כשנחיתה מוצלחת על המטרה
הקמפיין עם Petlyakov PE-2 מטריד אותי. המטוס במהלך הנחיתה במחסום יקפוץ בצורה מגוחכת לאחר הנחיתה ואז התפוצץ, אפילו עם ניסיון נחיתה רכה-איטית וציוד נחיתה משודרג (מקסימלי). שדרוגי השריון צריכים לכלול את שם החלקים ולא רק להצביע על איזה חלק יש לשדרג. שמתי לב שחלק מהכתוביות לשדרוג הן ברוסית, מה שיעצבן אנשים מסוימים. כמו כן, עשה את האפשרות להגביר את הזנב והכנפיים.
זה סוג המשחק שחיפשתי. העלילה פשוט מדהים, המצבים האחרים נחמדים. אין לו כל כך הרבה צבעים אבל זה עושה את זה הרבה יותר טוב, המטוסים והנשקים מדהימים, רק המשחק עצמו מאוד נחמד, אחלה עבודה אחי👍.
Sky Dancer Premium Phiêu lưu ovt
המשחק הזה נהדר, אבל יש איתי בעיה אחת. אני חושב שלנעילת חלק ממצבי המשחק מאחורי חומת תשלום זה קצת מוגזם. אני מציע להפוך את 2 מצבי המשחק לנעול מאחורי חומת התשלום, בחינם לאחר השלמת המשחק, ולהוסיף עוד תשלום כדי לזכות בדברים/עוד פרסומות. משחק מעולה.
סגנון האומנות של המשחק הזה מדהים, עדיין לא סיימתי לגמרי את הקמפיין ואני כל כך מסוקרן. אני מצפה לכל מכתב ועיתון שיוצגו. הסיפור מועבר היטב וגרם לי להרגיש שאני לא יכול לשקר חחחח. המשך עם העבודה הטובה.
המשחק די נחמד. מצב הרוח שנקבע במשחק נמצא בנקודה. אני משחק בעיקר בשביל הדברים הקטנים כמו מכתבים שנשלחים בין אנשים שאנחנו רואים דרך הקמפיין והכתבות בעיתון שמוצגות בתהליך. לעתים רחוקות אני מוצא משחקים כאלה בנייד ואני אוהב את זה. הלוואי שהיו לנו עוד משחקים כאלה! כן בדיוק סיימו את המשחק. מַדְהִים. המשחק פשוט נפלא, שווה לשחק! תודה שהכנת את זה! ממש יצירת אומנות. אם יש משחק ששווה לשחק בחנות האפליקציות, זהו זה!
Ultimate Wild Wolf Simulator APK - Latest version 1.1 - Android Apps ...
המשחק הזה הוא הכל נפלא והכל אבל הבעיה היא כשמסיימים את הקמפיין וזה דורש ממך להשתמש בכסף אמיתי כדי לקנות את המטוס האחר ולכן אני נותן לו 2 כוכבים🐭
Easy Model Typhoon Mk.IB SW409 1945 Airplane Model Building ...
יש לו חזותי ממש מגניב והצלילים פשוט מדהימים. עם זאת, המשחקיות מבדרת רק לזמן קצר. לוקח הרבה זמן להרוויח כסף/לקנות שדרוגים כדי להגיע לשלב הבא שבסופו של דבר אתה משחק את אותו הדבר שוב ושוב עם מעט מאוד התקדמות כללית ובסופו של דבר נמאס לך מזה ממש מהר.
נהניתי לשחק בו, הקושי הוא רק בממוצע, משחק מאתגר הוא מה שאני מחפש אז החליפה הזו בשבילי, 👌🏻
Warplane Inc Hills & WW2 plane Veiksmas aih
War.
אל תשלם את זה! בתשלום עבור אחד ממשחקי התשלום (הגנה אווירית) וללא שדרוגים, רובים לא יורים או נטענים מהר מספיק והם תכנתו את זה כדי לשלוח 8 עד 12 מטוסים בבת אחת. איך אתה אמור לשרוד יותר מ-2-3 דקות? חוץ מזה חשבתי שזה משחק קל ופשוט. בזבוז זמן נהדר
אני שונא את זה, מיד אחרי שאתה מסיים את המדריך אתה צריך להטיס את המטוס שלך כמעט ללא דלק לשדה התעופה השני זה בלתי אפשרי אני מנסה לעשות את זה כבר שעתיים. בבקשה הוסף עוד דלק!
משחק עשוי היטב עם הרבה דאגה ומאמץ אבל למרבה הצער סובל מכמה נפילות של משחקים ניידים רבים עם התנפחות של קושי מלאכותי, המשחק עצמו מדהים למראה והפקדים טובים אבל המשחק הופך להיות קשה לשחק לאחר אתה מגיע לשלב האחרון של הרמה הראשונה אפילו עם מטוס משודרג לגמרי אתה מרגיש שהתחמושת לא מצוידת אוזלת עד כדי מהר, השריון לא נראה חוסם מספיק, אתה אף פעם לא מספיק מהיר מספיק כדי לברוח וציוד הנחיתה מרגיש כמו זכוכית.
זה נראה שזה יכול להיות כיף, אבל למשימת הקמפיין הראשונה אין יעדים, ופשוט נגמר לך הדלק. חשבתי בסדר, זה רק מנגנון כדי לגרום לך לקנות שדרוגים אז טחנתי במקום זאת שוב ושוב באותה משימה, 37 פעמים עד שחיפשתי מספיק כדי להתקין את כל שדרוגי מיכל הדלק וחלק מהשדרוגים להפחתת משקל וכו'. אני עדיין לא יכול להגיע לסוף המפה לפני שיגמר לי הדלק. זה מרגיש כמו באג, אני לא יכול להתקדם בקמפיין. איזה בזבוז זמן...
From the Soviet army belonging machine, Ace's airframe is reproduced. We will set parts made by ICM company. Including cockpit and engine
איך לעזאזל אנשים לא מתלוננים שהנחתת המטוס היא בלתי אפשרית? או שהאנשים שמשחקים במשחק הזה משתמשים ב-110% מהמוח שלהם או ב-10%. או שיש להם שליטה מלאה על כל מעצר קטן של המטוס או שהם עד כדי מטומטמים כדי לשים לב. וכשאתם נוחתים מגלים שגלגלי הנחיתה עשויים זכוכית ובלמים במגע הקל ביותר. אני רוצה לאהוב את המשחק הזה, אני אוהב היסטוריה ומטוסים ומדע טילים אבל לנחות במישור זה פשוט לא כיף.
טוב מאוד
התקנתי את זה עוד לפני שסיימתי מדריכים, זה קדחתני מכדי לשחק
Warplane Inc Hills & WW2 plane ஆக்ஷன் jknn
קשה מדי מהר מדי. שבוע 3 בהחלט מציף אותך אפילו עם המטוס הראשון המקסימלי. נתתי לזה בערך 5 ניסיונות אחרי שהצלחתי להרבות בזה, אני יודע שזה לא כל כך הרבה, אבל המכניקה אינה ידידותית מספיק כדי שארצה להשקיע כל כך הרבה זמן בשידור חוזר ושכלול התנועה שלי בכל רמה. שבוע שני היה מאוזן מאוד, והיה כיף לשדרג את המטוס וללמוד את המסלולים הטובים ביותר להרג ולמרחק, אבל שבוע 3 הרגיש כמו משחק שונה, הרבה יותר הארדקור, לפחות עם המטוס החינמי.
ביליתי שעתיים בניסיון לסיים את המדריך, מלבד המשחק הטוב הזה עד כה
הרבה אפשרויות שדרוג אבל זה לוקח לנצח כדי לחסוך כסף. יש לי 57 טיסות ועדיין נגמר לי הדלק ברמה השלישית
אפילו את המשימה הראשונה לא הצלחתי לסיים. המשיך לקרוס רק בסוף והיה צריך להפעיל מחדש. אחרי בערך 20 דקות של זה הסרתי את המשחק הזה, החיים קצרים מדי.
משחק עם המון פוטנציאל , רואים שמי שבנה את המשחק השקיע , אבל המשחק פשוט מפוצץ בפרסומות , כל חצי שניה פרסומת , אין אפשרות אמיתית להנות ממנו, חבל על הזמן שלכם
זה קשה עד כדי כך שהוא פשוט לא מהנה. ממשיך לקדם כדי לצפות בהדרכה האלקטרונית לנוער. זה חכם, ואני בטוח שיש לו דיוק טוב בתור סימולטור, אבל זה פשוט לא כל כך כיף...
רעיון נהדר, גרפיקה מתחת לממוצע, התקדמות הגונה. עם זאת, האנגלית די חלשה ובהחלט ניתן לשפר אותה. לעשות שוב טיסה שוב ושוב זה מאוד מתסכל.
רציני אבל הפקדים קלים אבל ברצינות כאילו הם באמת קשים ואז אפילו ברמה הראשונה כל כך קשה ובשלב השני אני בקושי יכול אפילו ללכת לשלב השני ויש יותר מדי אנשים שיורים ואני בקושי יכול לסיים אפילו שלב אחד אז אני מקבל את המשחק הזה עם דירוג אחד
הביאנלה הבינלאומית הרביעית לווידיאו ארט בישראל - CCA Tel Aviv
למה גרמת לקרב הכלבים לא חופשי, כאילו זה מה המשחק שלך, אל תהרוס אותו זה משחק רע
המשחק הזה באמת מהנה. זה נותן לי ויברציות להרוויח כדי למות בגלל מכניקת המשחק שלה. זוהי אחת מהפנינים הנדירות שתמצאו בשוק המשחקים הניידים.
המשחק היה כיף בהתחלה, אני ב-20% מהקמפיין שבוצע והמשימה שאני נמצאת בה היא בלתי אפשרית, בכל פעם שאני מנסה לנחות גם אם היא חלקה או לא היא מתפוצצת בפגיעה, הייתי באותו הדבר. רמה במשך שבועות. זה קשה מדי, לא רק שלמטוס שלי יש 84 כדורים, זה במקס, פצצה אחת, 84 כדורים נגד 3 טנקים, מאות חיילים וכמות מגוחכת של ארטילריה. לא ממליץ.
Warplane Inc Hills & WW2 plane Laga onw
... Jefferson Airplane , Brother Big and the Holding Company , Quicksilver Messenger ... iPad iPhone Android TIME TV Populist The Page (April 5, 1968).
*העדכון החזיר כוכב. קניתי את מצב ההגנה האווירית הלא שלם . בערימה הגדולה של זבל משחקי מובייל שקיימת היום, המשחק הזה הוא פנינה בגסות. עשה לעצמך טובה ותשלם למפתחים 3$ ללא פרסומות. במשחק יש קצת עקומת למידה, אבל אם אתה יכול לעבור את תריסר ההתרסקויות הראשונות שלך, זה מאתגר בצורה מתגמלת. יש קצב טוב לרכישת מטוסים חדשים ושדרוגים, ששומרים על הרגשה טרייה מספיק לגיימר המזדמן בלי שחיקה אבסורדית. כל הכבוד!
אסתטיקה פנטסטית, אבל הפקדים ממש לא סלחניים בנייד. תלחץ במרכז המקל אחרת זה לא נרשם, גם הגופן לתחמושת כל כך חלש שאפילו לא ראיתי אותו בהתחלה. מאוד רציתי לשחק במשחק הזה אבל אפילו לא הצלחתי לעבור את המדריך