Post by weicildialanmett on Mar 8, 2022 12:26:06 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Nauči španjolski Vokabular ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Nauči španjolski Vokabular IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ generator kodova zlato ▞▞▞
▞▞▞ Nauči španjolski Vokabular 2022 version ▞▞▞
Learn Spanish Vocabulary Words Təhsil btji
Ovo mi je mnogo draže od memrisea ili duolinga (koristio sam oboje mjesecima). Ovaj već podučava više riječi i čini mi se da se zapravo prilagođava mojim potrebama kao učenika i koristi podatke koje prikuplja o mom napretku prilagođava moje iskustvo!
Izuzetno osnovno. Većina riječi može se naučiti u drugim aplikacijama.
스페인어 어휘, 동사, 단어, & 문장어구 배우기 교육 hvx
vrlo korisno ako je uparen s Rosetta kamenom
Volim igre i volim korisničko sučelje. Jako lijepa aplikacija. Koristio sam ga i za poljski i za španjolski i do sada je moja omiljena aplikacija za izgradnju rječnika.
Dobra aplikacija, jako korisna. Jedan od mojih najdražih. Međutim, postoji ovaj stvarno neugodan bug zbog kojeg se kartice preklapaju i moram povremeno ponovno pokrenuti aplikaciju. Molim nekoga da popravi ovo.
Vrlo korisno kao početnik za povećanje vokabulara. UI je čist i jednostavan za korištenje. Oglasi su dosadni, ali morao sam platiti samo 99 centi da ih uklonim jer sam imao kredit od 2 dolara. Po mom mišljenju vrijedi.
Zadovoljan sam time. To je stvarno korisna aplikacija
Jako mi se sviđa ova aplikacija. jednostavno i upravo ono što mi treba.
Ne mogu zaobići glas. To je tako užasno. Kao da glas drži zadnji slog 3 takta predugo. Radiatoooooooo. Klasaaaay. Camisetaaaaaa. ne mogu.
Upravo počinjem koristiti aplikaciju. To je sjajna aplikacija. Volim to.
Sve u redu. Nisam ga dovoljno dugo koristio pa je pitanje malo prerano.
Stvarno je super, pogotovo ako ga redovito koristite. Primijetio sam dva propusta, prvo se ponekad karte pojavljuju već kotrljajući u jednom smjeru, pa kada je pokušam pomaknuti natrag, samo povlačenja rade jednu od strana. Drugi kvarovi ponekad kad mu kažem da okrene karticu, ne radi. Osim toga, stvarno je lijepo.
Stvarno mi se sviđa. Korisno i korisno u isto vrijeme. Volio bih da se napredak učenja može lako resetirati, ali brisanje podataka jednako dobro funkcionira :-)
Prilično dobra aplikacija. Jedan problem koji imam s tim je taj što ćete naučiti skup riječi, a nakon što ih naučite možete ih pregledati, ali kada ih dođete pregledati, jednu riječ možete zamijeniti drugom koja znači istu stvar. Na primjer, kada sam učio, pokazana mi je riječ za uho kao el oido, ali kasnije nakon pregleda riječi koje sam naučio riječ za uho je zamijenjena s la oreja. Stoga možete biti zbunjujući kada se sami testirate.
Puno učim i uživam u ovoj aplikaciji. Probala sam mnoge, ali ovo mi je najdraže.
Vrlo korisne jednostavne kartice, a kontekstualne rečenice su od velike pomoći.
Tek sam počeo, ali izgleda dobro.
Sjajno !!!...lol ty!!!
Najbolja aplikacija na cijelom planetu. Daje sve potrebne riječi koje se mogu koristiti u svakodnevnom razgovoru i neke fraze. Također možete vježbati riječi igrajući igrice tako da ću svakako preporučiti ovu aplikaciju za početnike poput mene ¡Te deseo lo mejor!
Izazov kakav je stvoren da bude.
Upravo sam završio prvih 50 riječi i apsolutno mi se sviđa aplikacija. Jednostavno, ali upravo ono što sam tražio. Nevjerojatno!
Aplikacija je za sada jako dobra. Upravo sam preuzeo, ali za sada se aplikacija čini jako dobrom.
Ima nekih grešaka u prijevodu
jednostavan za korištenje dobar formalni
Najbolje je. Trebao bi imati 5 zvjezdica
Mnogo je lakše nego što sam očekivao ☺
Nemoguće učiniti ništa! Dodajte svakih 5 sekundi
Instalirano ažuriranje i izgubljeno 30 razina napretka. Sve do razine 1. A oglasi su postali toliko agresivni da ruše aplikaciju i telefon.
Osjećao sam da je izgovor užasan. Moj muž i njegova obitelj su iz Južne Amerike, a ja imam prijateljicu u Španjolskoj, i nijedno od njih ne zvuči ovako. Osoba ima jak naglasak, kao da je iz Kine. Morao sam pronaći bolju aplikaciju.
Learn Spanish Vocabulary Words 教育 yqt
super za izgradnju vokabulara!
Mystery Tales 4 f2p Cabaran rvl
Toliko pogrešaka u prijevodima da ih čini potpuno beskorisnim. Najgore je kad nešto krivo naučiš. Kupite rječnik!
Hrpa vocab..ali predlažem da se doda još glagola nadam se da ima i glasovni zvuk na španjolskom značenju!!🌟🌟🌟🌟🌟
Plaćena aplikacija i još uvijek me tjera da gledam oglase.
U posljednje vrijeme postoji kvar u aplikaciji: kad god naučim riječi i želim pritisnuti "nastavi" nakon što naučim još jednu hrpu, gumb ne radi, pa moram zatvoriti aplikaciju i ponovno je otvoriti. I mora to učiniti nekoliko puta dok uči riječi iz novog odjeljka. Molimo, ispravite ovo, jer je ovo stvarno neugodno i frustrirajuće. Osim toga, aplikacija je jednostavno odlična.
Najbolje ikada naučiti vokabular..
Šokiralo me kad sam pročitao komentar, mnogi su rekli da je previše pogrešnog vocab-a i da to nije dobro. I ako možete dodati opciju koju riječ želimo više prakticirati mogla bi biti bolja, možda sada znam, ali tko zna, sljedeći tjedan se ne sjećam te riječi. Dakle, kada postoje riječi koje su sumnjive, možemo ih unijeti da bismo ih redovito vježbali
10 zvjezdica. KONAČNO odlična aplikacija za učenje španjolskog. Duolingo je sranje u usporedbi s ovim. Hvala vam