Post by weicildialanmett on Mar 8, 2022 12:17:01 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Battle of Warships: Naval Blitz ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Battle of Warships: Naval Blitz IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodai neribotas auksas ▞▞▞
▞▞▞ Battle of Warships: Naval Blitz 2022 version ▞▞▞
Buvo smagu, kol nenuobodžiau... Dabar laivai. Nėra žaidimo režimų. Jokios šaunios grafikos. Jokių įvykių. PRAŠOME JUOS PRIDĖTI BENDRUOMENĖS DĖL
tai gautų geresnes žvaigždes, išskyrus tai, kad komandos balansavimas ir apgavikai vis dar yra problema, žaidžiama keliose rungtynėse, kur rezultatas buvo 7:5, o priešininkų komanda turėjo daug stipresnius laivus, o vienintelis aukštas HP laivas mano komandoje buvo mano Yamato. keliuose žaidimuose, kur keli žaidėjai nepadarė jokios žalos iš mano Yamato, o jo laivas nužudė manąjį. taip pat konteineriai yra sumontuoti taip, kad konteineryje būtų tik pigiausias daiktas, išspręskite tikras problemas, užuot dėję kvailus garso signalus
Žinau, kad jūs, vaikinai, stengiatės, kad žaidimas būtų kuo tikroviškesnis, bet žaidimo piršlyboms gali prireikti šiek tiek pakoreguoti sąžiningumo, pvz., visas 2* laivų prieš 5* laivų scenarijus, su kuriuo aš pats susidūriau ne vieną kartą, ir Jei atvirai, tai turėtų būti ribojamas, kiek super mūšio laivų vienu metu yra komandoje, aš susidūriau su 2 kartus super alsace, kuris buvo neįtikėtinai veiksmingas, kuris mane šiek tiek supykdė, nes jie gali du mane nušauti. visos pagrindinės baterijos šonas
Praradote viską!!! Bandžiau žaisti šiandien ir paprašė manęs vėl sutikti su politika. Tai padaręs supratau, kad praradau visas savo pajamas, visus laivus ir visą savo rangą. Pastaruoju metu turėjau daug problemų bandydamas paleisti žaidimą. Aš praradau daug taškų ir nužudžiau, kaip dažnai nutinka mūšio metu. Tai labai varginanti, kai praleidžiate laiką ir pinigus kurdami profilį. Neleiskite tam pinigų. Nesivaržykite susisiekti ir su kūrėjais. Jie neatsakys.
žaidimas tikrai šaunus... bet jei tikrai norite laimėti, turite investuoti į šį žaidimą laiko, jei nekenčiate pralaimėti, galite išleisti tikrus pinigus... rungtynės neatrodo atsitiktinės... oponentai dažniausiai yra geresni. .jei priešo laivas yra stipresnis (daugiau žalos ir HP) ir taikosi į tave...tada niekas tavęs negali išgelbėti...būsi numuštas akimirksniu...tai komandinis žaidimas, taigi.... strategiją prieš išeidami į viską.
Neblogas žaidimas, bet dažnai atrodo, kad kūrėjas nereaguoja į jus, kai siunčiate jiems laišką. Dingsta laivai ir išleisti pinigai, bet jokio atsakymo ar atsakymo.
Kai vis dar žaidžiau, viskas buvo gerai, bet tada gavau galutinį laivą „Yamaoto“, sumokėjau 25 dolerius, tada atėjo atnaujinimas ir pridėjo naują laivą, kuris yra geresnis, ir tikiuosi, kad gausiu jį nemokamai, nes neketinu mokėti daugiau, kad vėl būtų viršuje, taigi kūrėjas turi arba duoti man Missouri, arba gali duoti pinigų, taip pat gedimas su parite vėliavėle pirkau du kartus ir negavau, jei nori gero žaidimo, tai ne tai, bet jei kūrėjas galėtų tai padaryti už mane, įvertinsiu tai 5 žvaigždutėmis!
Anksčiau turėjau potencialo, man tai patiko. Negaliu žaisti be jo, atsilieka vis dar nėra tinkamos atitikimo sistemos, kuri priklausytų nuo jūsų laivo stiprumo ar pakopos, kad kažkas galėtų jus sunaikinti, net ne dėl įgūdžių, tai yra bloga ir kol tai nėra ištaisyta, vertinu 2 žvaigždutes, man tai patiko
Tai smagus žaidimas. Puikus laivų pasirinkimas. Lengvas žaidimo būdas. Realistiškas. Neskubėjau ir žaidžiau nemokamai. Aš nemoku už žaidimą. Tai skirta laiko praleidimui. Daug žaidžiau nuo tada, kai atsisiunčiau prieš porą savaičių. Aš jau užimau 23 vietą. Pažanga ir laivų pirkimas bei atnaujinimas užtrunka, bet bet koks žaidimas turėtų būti toks. Taip žaisdamas išmokstu daug daugiau. Jei būčiau tik nusipirkęs viską, nebūčiau išmokęs manevruoti ir šaudyti. Puikus mūšio žaidimas
Smagu, kai teisingai sutampa. Neatrodo, kad jūs piršliotės per pakopų sistemą, taigi iš esmės kažkas, turintis tikrai galingą laivą, atitiks jūsų žemos pakopos laivą ir visiškai jus sunaikins. Taip pat labai svarbu, kad atlyginimas būtų laimėtas iki taško, kuriame nėra pusiausvyros. Mokami laivai yra geresni už kitus laivus. Aš taip pat nusipirkau „Mahan“ ir jie jį iš manęs atėmė. Grįžimas į „World of Warships“, kol bus įdiegta tinkama atitikimo sistema.
Bus maloniau, kai bus povandeninis laivas ir galėsite valdyti orlaivius kaip World of Warships ir didesniame žemėlapyje, nes žemėlapiuose taip mažai kovoti, o kaip dėl tų dephe užtaisų, lėktuvai skrenda į bet kokius paviršius ir yamato bei musashi turi tik tris pagrindines baterijas, o mažesnės yra antrinės, todėl oro vežėjas turi intercp, kad visi jie sugrįžtų į laivus ir padarykite tokį tankų žaidimą taip pat gerai.
Reikia daug tobulėti. 3 kartus atidariau retą konteinerį ir kiekvieną kartą gaudavau tą kruviną auksą, kurio man niekada nereikėjo... Manau, kad tą žaidimo dalį reikia tobulinti. O žaisdamas žaidimą specialiai pastebėjau, kad šiame žaidime skubiai reikalinga inkaro parinktis....
Žaidimas geras. Pirkti amuniciją, ne tiek daug. Be to, norint pasveikti, reikia amžių, ar tikrai nori, kad žaisčiau tavo žaidimą?
Хуиня
Oho, tai taip blogai, kad juokinga nežinia nuo ko pradėti, bet leiskite man pasakyti, kad mane nuskandino torpedos, aplinkui nebuvo jokių laivų ir jie atplaukė iš kalno / salos, aš niekada gyvenime nemačiau tokių plika veido botų. Nešvaistyk savo laiko.
Tikrai įdomus žaidimas, bet jis sugenda daugiau nei pusę laiko, kai bandau jį žaisti.
Geras žaidimas Niekada nesusidūrėte su problemomis. Suteiks penkias žvaigždutes, jei bus pridėta raketų ir torpedos vejasi torpedas. Sonaras ir radaras imtinai.
Battle of Warships: Naval Blitz Akční uzh
Tai geriausias visų laikų karo laivų žaidimas, nes esu didelis karo laivų žaidimų gerbėjas, savo įrenginyje turiu 10 karo laivų žaidimų, tačiau problema ta, kad žaidimas turėtų turėti tokią galimybę kaip draugai. Kaip roblox, kad galėtume žaisti kartu tik pagal prašymą, kitaip šis žaidimas yra labai geras, ačiū, kad skaitėte 😃😄
Patinka žaidimas, bet pirkiniai nepašalina skelbimų ir turi dar dvi klaidas. Pirmiausia laivas užstringa prie sienų ir nejuda. Pakeiskite tai ir leiskite laivui judėti į vidų žemėlapyje. Antra, jis atidaro aukščiausios kokybės konteinerius kartais atima platinos taškus, bet man nieko neduoda, žymeklis tiesiog veikia daug minučių, kol priverstinai uždarau programą. Ištaisykite šias žaidimo klaidas. Mano įsigytos piratų vėliavos nėra mano super elzaso. Pataisykite tai kuo anksčiau
Battle of Warships: Naval Blitz Akčné uih
Geras žaidimas
Normalus geimas! 👍👍👍
Grafika nuostabi. Kūrėjai skyrė daug laiko ir pastangų, kad įsitikintų, jog laivai yra kuo tikslesni. Mūšiai palieka daug norimų rezultatų... nėra lygių mūšių... 11 lvl jūs mėtotės į mišinį su super laivais ir aukšto lygio žaidėjais, nukreiptais į jus... kaip irkluojant valtį prieš srovę su šakute...
Battle of Warships: Naval Blitz Акционе nfm
Geriausiai tai ,kad per cariel galima iškviesti bomber lėktuvus o jie iš 1 smūgio ir priešai dead
Įdomus ir įtraukiantis žaidimas. Išpardavimas vyksta kas 2 mėnesius 72 valandas, kai visiems laivams taikoma 250% nuolaida, kiekvienas kainuoja 15 USD, o kartu su papildomomis „gėrybėmis“. Nusipirkau 3 aukščiausios kokybės laivus ir papildomus atnaujinimus už 2 USD, o ne 5 USD. Kai perkate laivą, sakoma, kad skelbimai bus pašalinti. 3 aukščiausios kokybės laivai ir 80 USD vėliau, esu priverstas žiūrėti 15–20 sekundžių ir 20–30 sekundžių reklamas. El. paštu siųsti kūrėjui apie problemą nenaudinga. Taip pat turite galimybę sukurti savo klaną, tai bus smagu.
Dune! آرکید rvzz
Man patinka žaidimas, kurį žaidžiu „world of warships“ asmeniniame kompiuteryje ir tai, kai išvyksta, ir t. t., tačiau pastaraisiais mėnesiais pastebėjau, kad vis daugiau įsilaužėlių dabar žaidžia nenuskandinamuose laivuose, jei norint žaisti reikia sukčiauti ir kviesti kūrėjus. Norėdami tai išspręsti, arba sumažinsiu savo įvertinimą iki 1 žvaigždutės ir iš naujo paskelbsiu šią apžvalgą
Sveiki, prieš kelis mėnesius atsisiuntėte ir įsigijote šio žaidimo elementus. Neseniai atnaujinau į naują telefoną ir, mano nuostabai, negalėjau įkelti jokių išsaugotų duomenų (taip, tai ta pati paskyra ir žaidėjo žyma) iš anksčiau. Norėčiau ir toliau pirkti, kad atnaujinčiau savo paskyrą/parką, bet jei visi duomenys bus prarasti, nebegalėsiu prisidėti prie jūsų žaidimo. Susisiekite su manimi ir atnaujinkite mano užklausą.
Labai smagu, o kadangi jūs visada žaidžiate su skirtingais priešininkais skirtinguose mūšio laukuose, tai niekada nepasensta. Galite išleisti pinigus šiam žaidimui, bet jei progresuosite savo tempu, jums to tikrai nereikia. Laivai iš legendos ir keli laivai, kurie buvo suprojektuoti, bet niekada nebuvo pradėti (H41), į laivus, kurie buvo pradėti statyti, bet buvo atšaukti prieš paleidimą (USS Montana). Prisijunk prie manęs ir mėgaukis!
Battle of Warships: Naval Blitz Akčné uih
Battle of Warships: Naval Blitz Aksi dgv
Visai neblogas žaidimas. Į ją įdėta daug gerų darbų. Valdiklius įvaldyti yra šiek tiek sunku, tačiau praktikuojant šį žaidimą lengva žaisti. Man patinka, kad laivus dažniausiai galima nemokamai įsigyti naudojant žaidimo valiutą, o tikra valiuta yra neprivaloma. Vienintelė mano problema su žaidimu, kurią turiu, yra atsilikimas, kuris atsiranda kiekvieną kartą prisijungęs. Be to, žaidimui vis sunku prisijungti prie mano „Google Player“ profilio, o tai nepaprastai erzina. Deja, teko pašalinti
Reikia daugiau laivų
Ištrinta. Prasidėjo kaip padorus jūrų mūšis Sim, bet jie jį sužlugdė. Visa realybė ir sveikas protas išėjo pro langą. Dabar turime vežėjų, kurie vejasi mūšio laivus, naikintuvus, matyt, įlaipinimo į mūšio laivus, tarsi piratus, ir plieninius mūšio laivus, degančius iki vaterlinijos, tarsi tai būtų Napoleono eros. Juokinga
Geras žaidimas apskritai. Problemos, įskaitant, ne visada prisijungia, todėl pažanga saugoma vietoje, kol neprisijungiate, tada įkeliamas jūsų lygis. Tai yra tol, kol pasiekiau L51! Tada viską prarado iki 45 Lt.. -15 tūkst. aukso luitų ir 107 mln. USD! Nesidžiaugiu Janu!! Tai viskas – pašalinimas.
Mielas ir linksmas mažas karo laivo žaidimas, gera grafika ir ne per daug reiklus, jei turi kantrybės smulkmenoms, bet man pasirodė taktinių galimybių ežeras, bet erzina, jei neturi mūšio laivo neįveiksi. jums nukentėjo, tiek pat žalos, kur jums nukentėjo. taigi, jei nesate iki galo patobulintas žemesnės klasės laive, jus labai greitai nugalės kažkoks didžiulis galingas lukšto lietus, bet kitu atveju sukelia priklausomybę, jei ne per daug tokiam karo laivų mylėtojui kaip aš.
Čia ateina skelbimo viltis, kad po kiekvieno mūšio jis nesitęs.
Geras žaidimas, paprastas valdymas, bet norėčiau pamatyti daugiau atnaujinimų, mano žaidimas sugedo, aš daug kartų pašalinau ir nepataisiau 30 dienų atlygio nuo atnaujinimo, ar kas nors turi tą pačią problemą?. Ir aš tikrai norėčiau, kad komandos pokalbiai būtų tik pokalbiai, o ne abi komandos, pavyzdžiui, ateikite.. Bet labai daug viso žaidimo ir pristatymo bei puikaus, lengvai verto 5 žvaigždučių, gavus daugiau atnaujinimų, prašau!