Post by weicildialanmett on Mar 8, 2022 12:11:02 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Darkness and Flame 1 CE ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Darkness and Flame 1 CE IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodeerib lõpmatuid võtmeid ▞▞▞
▞▞▞ Darkness and Flame 1 CE 2022 version ▞▞▞
Sellel on hea gq
Darkness and Flame 1 CE Cabaran otib
Olen teie sarjast sõltuvuses
Siiamaani on kõik korras!
Väga lõbus mäng meeldis.
Kõik selle juures oli suurepärane.
Kaua mängides. Palju stseene. Huvitav jutujoon. Seda väärt.
Põnev
Hämmastav
Absoluutselt ilus. Fantastiline kunstiteos ja kaasahaarav maailm. Suurepärane segu mõistatustest ja mängudest koos üldise eesmärgiga, mis tegelikult töötab. Viimase peal.
see oli sama, mis tasuta versioon. lõpuks maksin vihjete eest (tasuta versioonis) rohkem kui täismängu eest. Tasub maksta kogu mängu eest. Vähemalt kui ma tahan mängida, saan selle uuesti alla laadida.
Darkness and Flame 1 CE Cabaran rix
Lõbu kadus.
mulle meeldivad sellised mängud!
Siiani äge, lugu on hea, graafika on suurepärane ja mõistatused on head. Natuke kallis, kuid nauditav
Mulle meeldib lugu ja mäng oli lõbus. Ainus soovitus, mis mul on, on jagada see peatükkideks, selle asemel et nii palju edasi-tagasi minna. Hindan mängu ja ka võimalust seda osta koos vihjetega, erinevalt müntidega mängudest. Üldiselt nautisin seda väga.
NII VÄGA PETTUNUD!!! Tardus pidevalt ja JOOKS isegi ARU! Lõpetamiseks kulus 3 päeva JUST, sest ma tüdinesin mängu taaskäivitamisest! Sellel on peidetud objekte ja morfitavaid objekte. NII tume, et neid oli nii raske näha, nii et ma otsisin kogumisobjekte, AGA ei hakanud isegi vaeva nägema! KÕIGI probleemide ja tõrgetega EI OLE see KINDLASTI seda üüratut HINDA väärt!!! Ma ei mängi seda MÄNGU enam nagu tavaliselt!!!
Olen seda tänase päeva jooksul kahel korral halvasti voodis mänginud. Nautisin seda täiega ja oli oma hinda väärt
Kuid lühikese pikkuse kohta kallis
Lõbus mäng
Ma tõesti naudin seda mängu. Mulle meeldib lugu ja graafika. Kindlasti minu senine lemmik omataoline ja minu esimene 5* arvustus. Jätkake samas vaimus
....mulle meeldib teistsugune 😁
Soovin, et sellel ettevõttel oleks sagedamini uusi mänge. Mängud on alati lõbusad. Eriti meeldib mulle, et nende hulka kuuluvad kõik rahvusrühmad. Ainus suur mängutootja, kes seda teeb.
Mulle meeldib seda rakendust mängida, palju nalja.
See peab olema minu lemmik seiklusmäng Androidis, mida olen siiani mänginud. Suurepärane graafika, suurepärane lugu, väga head mõistatused ja mitte ülekülvatud HOPidest. See on üks väheseid mänge, millele ma aktiivselt järge otsin.
Storysome - Completed Stories, Books, Web Novel Kitaplar ve Referans qwdq
ダークネス・アンド・フレイム 1 CE アドベンチャー nqx
5* graafika, põhilugu, põhiline mänguviis, kohandamisvalikud, mõistatused jne. See EI OLE igav HOG, nagu need, mida pakuvad BFG, GH, Alawar jne. Selle arendaja mängud on KÕIK silmapaistvad ja üle kõige, imho. Mitte Myst, aga korralik, siiski. Boonusmäng oli korraliku pikkusega, kuid selles puudusid põhimängu mõistatused, mis on standardne. Kõik teised sarjad on minu soovinimekirjas; minema järgmise hankima. 💕😊
Google mäng, nnnununul
Palun tehke neid rohkem ja hind on suurepärane ja odavam kui teised teie tehtud mängud. Ma arvan, et üks hind on OK, palju ostab, mis on täiesti vastupidine kallitele.. jätkake samas vaimus 😍
Parim mäng, mida üle pika aja mänginud olen!
Saate kõik oma NY-sarjad ja mitmed teised. Parimad mängud, mida teilt jätkub. Aitäh
Veel üks hiilgav pingutus nendelt poistelt ja tüdrukutelt. Selles mängus on kõik kellad ja viled. Suurepärane süžee, ilus kunstiteos, stseenide vahele ei jää, teleportatsioonikaart, strateegiajuhend, objektide muutmine, kogutavad esemed, boonuspeatükk, hea mängu pikkus ............. Mida sa veel soovid mäng?
Palju oma raha eest mõistatuste osas. Andsin sellele nelja, sest mängisin hiljuti nende mängu ja mõned mõistatused on taaskasutatud. Siiski suurepärane
See on suurepärane mäng, mida pole vaja kritiseerida.
natuke tõrges. jumal tänatud vihje, vahelejätmise jne eest
Väga tore mäng!
Mulle meeldivad need mängud. Minu uus lemmik.
Tore on kasutada oma mõistust asjade lahendamiseks. Suurepärane mäng. Minult soovitatud.
Üks parimaid mänge, mida ma kunagi mänginud olen. Peab mängima kõiki kellasid ja vilesid. Armastan kõiki stseene!
Veidi väljakutsuv ja lõbus!!